Mach-mit!-pakket 

 

Helaas is het Mach Mit-pakket voor 2023 uitverkocht. Download het Duitstalige Sport-kwartet hier als pdf om zelf uit te printenHoud onze website in de gaten voor nog meer leuke online opties om de Dag van de Duitse taal te vieren in de les zoals de landelijke quiz en de interactieve Escape Room.

 

Elk jaar stelt de Actiegroep Duits een pakket samen voor scholen die samen met ons de Dag van de Duitse taal vieren. Dit jaar vindt de Dag van de Duitse taal plaats op 12 oktober 2023.

Het Mach mit!-pakket komt dit jaar in een mini-editie. Het bevat een vlaggenlijn, een kwartet met als thema sport, Gummibärchen, de jaarlijkse poster voor de Dag van de Duitse taal van Noordhoff Uitgevers en leuke kleine goodies van sponsoren. U betaalt alleen de verzendkosten ter hoogte van € 4,50. U ontvangt het brievenbuspakket uiterlijk twee weken vóór de Dag van de Duitse taal. Om zoveel mogelijk scholen van een pakket te kunnen voorzien, kan elke school maar één Mach-mit!-pakket bestellen.

Wilt u weten wat scholen in de afgelopen jaren hebben georganiseerd en inspiratie opdoen? Kijk in het overzicht van initiatieven van eerdere jaren.